E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2019
-
-
-
-

Julemarked i Middelalderlandsbyen, december 2019.

Igen i år blev afholdt Julemarked i Middelalderlandsbyen, i år med rigtig mange fine salgsboder til de mange besøgende. Korsfarerne deltog traditionelt ved løjerne med hygge, formidling, samt salg af den gode mjød.

Alle ønskes en glædelig december.

FOTO ALBUM

Brøndby Kulturnat, oktober 2019.

Ved Brøndby Kulturnat fandt man Middelalderforeningen Korsfarerne i Middelalderlandsbyens lejr på Nørregårdsskolen. Arrangementet omhandlede frivillige foreninger i Brøndby, medlemmerne formidlede derfor både om middelalderen, samt om foreningens formål.

Udover formidlingen var der også tid til hygge, musik og ildgøgl, dette sammen med de mange andre aktører og foreninger i Brøndby.

FOTO ALBUM

Kalundborg Middelalderfestival, august 2019.

Ved Kalundborg Middelalderfestival, deltog Middelalderforeningen Korsfarerne i de mange teater opsæt, som var i byen under festivalen. temaet var 800 året for legenden om dannebrog i Estland, de mange opsæt handlede da også om alt fra korstogstaler til “Slaget ved Lyndanisse”.

Samtidig kunne man i korsfarer lejren se udstillinger om tidsperiodens våben og kirkesymbolik, eller få en snak med en af Ærkebiskop Anders Sunesens korsridderer.

FOTO ALBUM

Kamp & Korstog i Middelalderlandsbyen, august 2019.

Middelalderforeningen Korsfarerne afholdte igen i år vores traditionelle “Kamp & Korstog” arrangement i Middelalderlandsbyen.

Publikum kunne opleve en anderledes skovtur med forskellig formidling om middelalderens våben og kamp. De mange middelalder aktører havde god mulighed for at netværke med hinanden.

FOTO ALBUM

Åben Weekend i Middelalderlandsbyen, juli 2019.

Middelalderforeningen Korsfarerne afholdte “Åben Weekend” i Middelalderlandsbyen.

Arrangementet havde fokus på netværk og hygge, publikum kunne - ved en anderledes skovtur - få en snak med korsfarerne om bl.a. middelalderens madlavning, våben og håndværk.

FOTO ALBUM

Sankt Hans Aften i Middelalderlandsbyen, juni 2019.

Sankt Hans Aften blev fejret sammen med foreningen Middelalderlandsbyens Venner. Arrangementet var storslåede med bål, indvielse af byport samt masser musik, gøgl og mad.

Man kunne finde korsfarerne i salgshuset, hvor publikum - ud over de vanlige middelalderhistorier - kunne smage på datidens mjød.

FOTO ALBUM

Krigshistorisk Festival, juni 2019.

Ved årets Krigshistorisk Festival på Vestvolden i Rødovre, var Middelalderforeningen Korsfarerne opstillet i år 1219, på tidslinjen der gik fra romertid til koldkrigstid.

Publikum kunne møde korsfarerne ved vores meget velbesøgte våbenudstilling, samt ved en demonstration af forskellige våben- og rustnings typer på festivalens scenen.

FOTO ALBUM

Københavns Middelaldermarked, juni 2019.

I samarbejde med en stor del frivillige aktører og en tjekkisk kampgruppe, var det i 2019 Middelalderforeningen Korsfarerne der var arrangører af Middelalderkamp Showet på Københavns Middelaldermarked.

I korsfarer lejren blev imellem kamp shows formidlet om middelalderens madlavning, kirke, våben og hospital. I år brugte foreningen også muligheden for at afholde en stor fest for de frivillige i kamp showet, samt for at fejre vores 10 års jubilæum.

Stor tak skal lyde til alle som deltog i kamp showet, samt til alle som kiggede forbi vores jubilæumsfest.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, maj 2019.

Korsfarernes sæson blev skud i gang med krigsmaskine, dette mellem musik og dans ved Forårsmarked i Middelalderlandsbyen.

Udover blide-skydningen blev også solgt mjød, nørklet med håndarbejder, samt netværket med det store antal fremmødte middelalder aktører. Stor tak til foreningen Middelalderlandsbyens Venner, for det storslået arrangement.

FOTO ALBUM

Forårsbanquet i Middelalderlandsbyen, april 2019.

Korsfarerne mødtes til den årlige generalforsamling og efterfølgende forårsbanquet i Middelalderlandsbyen. Forårsbanquet er et årligt tilbagevendende madformidlings arrangement, hvor medlemmerne af foreningen laver mad efter middelalderens opskrifter.

Menuen stod i år på bål- braiseret duer og lam i gylden sauce, serveret med mandel jowtes og rødbede-fladbrød. Til dessert var Richard af Bordeaux’s rosen-budding, serveret med med druer, bær og frugt.

FOTO ALBUM

Aktiv 2019, marts 2019.

Middelalderforeningen Korsfarerne var inviteret til Aktiv 2019 fest. En gallafest for frivillige initiativer i Brøndby Kommune. Foreningen var blandt de nomineret til Kulturpris 2019, som i år gik til jazzmusik.

En forrygende og storslået aften, Korsfarerne glædes over Brøndby Kommunes værdsættelse af frivillighed.

FOTO ALBUM

Korsfarerne på Nationalmuseet, marts 2019.

I samarbejde med Nationalmuseet og Ildsmeden, kunne Korsfarerne i dag lade sig inspirerer til foreningens kommende udstilling af korstogstidernes våben.

Der blev målt og vejet i alle leder og kanter, spørgsmål om alt fra klinges balancepunkt, tykkelse og vægt, til spørgsmål om tilpasning af fæster, er nænsomt blevet dokumenteret.

Stor tak til Nationalmuseets afdeling for Middelalder og Renæssance, samt til Ildsmeden.

FOTO ALBUM

Fastelavnsfest i Middelalderlandsbyen, marts 2019.

Korsfarerne hjalp til ved tøndeslagning, da børn og barnlige sjæle afholdte fastelavnsfest i Middelalderlandsbyen.

Efter arrangementet var afsluttet, blev også tid til at skyde med krigsmaskinen "Tykke Laura".

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2018-19.

Korsfarer bruger, uden for sæsonen, tiden på vores håndværksarrangementer i Middelalderlandsbyen. Til arrangementer får vi kikket på reparationer, nyanskaffelser og til mødeaktivitet. Dette vinter halvår kommer til at rydde op og pleje vores middelalder ting og sager.

For at dygtiggøre medlemmerne vil der i år også afholdes interne foredrag og fremvisning af aktiviteter, alle med forskellige temaer.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-
-

+ KORSFARERNE +