E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2021
-
-
-
-

Julemarked i Middelalderlandsbyen

Imellem andre salgsboder, solgte korsfarerne mjød, da Middelalderlandsbyens Venner havde indbudt til Julemarked i Middelalderlandsbyen.

Mellem bålfakler og skøn musik, kunne man møde nye og gamle venner, som alle var med til at skabe den velkendte hygge i de historiske omgivelser.

FOTO ALBUM

Åbent hus i Middelalderlandsbyen

Historielauget af 2021 holdte, på denne solbeskinnet dag, åbent hus i Middelalderlandsbyen. Korsfarerne havde den ære at deltage med våben fremvisning, mjød salg og afskydning af Middelalderlandsbyens krigsmaskine ‘Tykke Laura’.

FOTO ALBUM

Næstveds Søjler, august 2021.

Ved arrangementer Næstved Søjler fandt man, på pladsen ved siden af den imponerende Skt. Peders Kirke, Middelalderforeningen Korsfarerne som formidlede korsfarer periodens våbenkapløb. I lejren kunne man udover se vores udstilling om middelalderkirkens symboler, eller få en snak med nonnerne om datidens sysler i klosteret.

Vi sender en stor hjertevarm tak til de publikummer, arrangører og andre aktører, som gav en uforglemmelig oplevelse i Næstveds historiske bydel.

FOTO ALBUM

Generalforsamling & Forårs Banquet, juli 2021.

På grund af corona nedlukning i foråret, så var korsfarernes Forårs Banquet og generalforsamling igen rykket til sommerperioden.

Efter den årlige generalforsamling afholdte vi vores interne madformidlings, her tilberdete medlemmerne til hovedret ‘ungarsk kylling i fløde’ og ‘honning stegte rodfrugter’. Desserten lød på ‘drænet tykmælk med bær, rosenvand og honning. Måltidet blev efterfølgende nyd i Middelalderlandsbyens smukke omgivelser.

FOTO ALBUM

Sommer i Middelalderlandsbyen

Korsfarerne mødtes i Middelalderlandsbyen efter en længere corona nedlukning. Genåbningen af foreningens aktiviteter blev i et tempo som fremtiden bød os, men vi er alle glade for at genstarte middelalderen i det små.

Dagene efter genåbningen blev brugt på hygge, samvær og leg med korsfarer børn.

FOTO ALBUM

Historisk gåtur på Vestvolden, juni 2021.

Da Krigshistorisk Festival igen i år er aflyst på grund af corona pandemien, så mødtes i stedet aktører fra alle tidsaldre til en historisk gåtur på Vestvolden. Det var et glædeligt gensyn og altid givende at mødes med aktørerne fra andre tidsaldre.

Korsfarerne glæder sig allerede meget til at deltager på Krigshistorisk Festival igen i 2022.

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2020-21.

Korsfarerne samles i vinterhalvåret til håndværker arrangementer i Middelalderlandsbyen. I år vil korsfarerne fokusere på medlemmernes egne sysler, da vi på grund af corona nedlukningen, ikke er mange ting som trænger til et eftersyn.

I vinterhalvåret 2020-21, vil vi, som noget nyt, prøve om vi kan lave disse arrangementer i middelaldertøj da de fleste medlemmer savner livet i middelalder miljøet med duften af bål og uld.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-
-

+ KORSFARERNE +