E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2022
-
-
-
-

Julemarked i Middelalderlandsbyen

Som traditionen byder det, var Korsfarerne samlet til Julemarked i Middelalderlandsbyen. Her blev solgt mjød, samt fremvist og afprøvet korsfarertidens våben og rustning. Vigtigst af alt, så blev hygget og netværket med de mange andre middelalderaktører.

Stor tak til Historielauget af 2021 for, endnu engang, af afholde et hyggeligt arrangement i Middelalderlandsbyen.


FOTO ALBUM


Genskabelse af sværd XVIa fra Nationalmuseet
YOUTUBE KANAL

Ved forsøget på at genskabe et specielt middelaldersværd, har Middelalderforeningen Korsfarerne, i et eksklusivt samarbejde med Ildsmeden, videodokumenteret processen bag.

Det er blevet til en film som kan ses på Middelalderforeningen Korsfarernes YouTube kanal.


Ringsted Middelalderfestival

I fantastiske omgivelser til Ringsted Middelalderfestival, kunne man møde korsfarerne og få en snak om både foreningens kirke- og våbenudstilling.

Udover deltog korsfarerne ved de flotte historiske teaterstykker, opført af den lokale middelalderforening ‘Dei Gratia’. Foreningens medlemmer deltog også ved et stort opsat våbenhistorisk formidlings show, dette sammen med den hollandske ridder gruppe ‘Stichting HEI’.

Se video på
Korsfarernes You Tube kanal

FOTO ALBUM

Høstmarked i Middelalderlandsbyen

Korsfarerne holder jernet varmt, dette ved at fremvise middelalderens våben og rustning i en hedebølge. Til Høstmarked i Middelalderlandsbyen deltog vi ellers med vores mjødbod og ved at skyde den lokale krigsmaskine i sænk.

Vi strækker våben og takker Historie Lauget for en endnu en sjov dag i Middelalderlandsbyen.

FOTO ALBUM

Middelalder Camping 2022

Korsfarerne havde åbnet Middelalderlandsbyen for aktørerne. Her blev hygget og netværket med massere af madlavning og håndarbejde, samt våbentræning med både sværd og bue.
Vanligvis afsluttede de fremmødte med et festmåltid, denne gang var menuen lavet omkring saltbagt vildsvin, tilberedt på bål.

Stor tak til alle som kom forbi de fire dage hvor løjerne stod på. Det var formidabelt at se og gense gamle, som nye, venner og foreningsmedlemmer.

FOTO ALBUM

Sankt Hans Aften i Middelalderlandsbyen

Vejret var fantastisk da Korsfarerne holdte Sankt Hans fest i Middelalderlandsbyen. Inden bål og taler, præsenterede vi publikum for mjødens gyldne dråber, fremvise riddernes våben, samt afholdt et foredrag om middelalderens Sankt Hans kult.

Stor tak til Brøndby Kommune og Middelalderlandsbyens ansatte for det flotte arrangement.

FOTO ALBUM

Krigshistorisk Festival

Krigshistorisk Festival er altid en storslået oplevelse for Middelalderforeningen Korsfarerne, vi deltog som ‘middelalderen’, på en tidslinje fra romersk jernalder til koldkrigstiden. Udover at fremvise vores replikaer af våben og rustning, så havde vi også en udstilling om historiske kilder fra manuskripter og kalkmalerier, samt et indslag på scenen om middelalderens kampteknik.

Stor tak til alle som fandt vejen forbi vores udstillinger og indslag, samt til Oplevelsescenter Vestvolden for et fortræffeligt arrangement.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen

Korsfarerne deltog ved Historie Laugets Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, dette med mjød salg, våben- og kamp, samt ‘klaske rotte’ spil.

Alt taget godt imod af de mange publikummer, som i det dejlige vejr, havde valgt at lægge vejen forbi Middelalderlandsbyen.

FOTO ALBUM

Historiske Dage i Øksnehallen

Korsfarerne deltog ved Historiske Dage i København, her blev fortalt om middelalderens militære ordner, samt fremvist replikaer af originale våben, som stammer fra korstogstiderne.

Heldigvis fik foreningens medlemmer også tid til at følge et par af de mange spændende foredrag i den velbesøgte Øksnehal, til et helt igennem et fantastisk arrangement som emmer af historie og glade besøgende.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-
-

+ KORSFARERNE +