E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2020
-
-
-
-

Håndværksdage, vinter & forår 2020-21.

Korsfarerne samles i vinterhalvåret til håndværker arrangementer i Middelalderlandsbyen. I år vil korsfarerne fokusere på medlemmernes egne sysler, da vi på grund af corona nedlukningen, ikke er mange ting som trænger til et eftersyn.

I vinterhalvåret 2020-21, vil vi, som noget nyt, prøve om vi kan lave disse arrangementer i middelaldertøj da de fleste medlemmer savner livet i middelalder miljøet med duften af bål og uld.

FOTO ALBUM

Middelalderuge på Egholmskolen, juli 2020.

Med tema om middelalder og rollespil, har SFO’er i Vallensbæk inviteret byens børn til at lære og lege middelalder i sommerferien. Det skabte store øjne da Middelalderforeningen Korsfarerne stillede op med fortællinger om middelalderens våben og kamp udvikling, samt en del anekdoter om alt fra nålebinding til snabelsko.

Vi håber vi har rustet de unge mennesker, til de strabadser som temaugen kommer til at byde på.

FOTO ALBUM

Åben Weekend i Middelalderlandsbyen, juli & august 2020.

Middelalderforeningen Korsfarerne har spontant åbnet Middelalderlandsbyen to weekender i sommerferieperioden. Arrangementerne er små og for de publikummer og aktører som ønsker at opleve lidt middelalder, selvom året har været præget af corona-nedlukningen.

Udover god hygge og afslapning i det dejlige vejr, så blev kærnet smør, stegt fladbrød, kigget på korsfarernes nye våben, samt skudt en hel del med bue.

FOTO ALBUM

Forårsbanquet i Middelalderlandsbyen, juli 2020.

Korsfarerne samles i Middelalderlandsbyen til foreningens årlige generalforsamling, som har været udskudt på grund af Corona nedlukningen. Ved denne lejlighed modtog foreningen nye håndlavede skjolde og en håndlavet hjelm, som i fremtiden udstilles i foreningens våbenudstilling.

Efter møde aktiviteterne afholdte foreningen vores udskudte ‘Forårs Banquet’, et middelaldermad formidlings arrangement, hvor medlemmerne lavede ‘fasan med korngrød og lun gulerodssalat’, efterfulgt af ‘creme tærte med frugt og bær’.

FOTO ALBUM

Fastelavnsfest i Middelalderlandsbyen, februar 2020.

Trods vand og vind, så er det altid en fornøjelse at slå katten af tønden i Middelalderlandsbyen.

Efterfølgende kunne man varme sig i formidlingshuset, hvor Middelalderlandsbyens Venner stillede med med kaffe, the og gratis fastelavnsboller til børn og barnlige sjæle.

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2019-20.

I vinterhalvåret bruger korsfarerne tiden til at afholde håndværk arrangementer i Middelalderlandsbyen.

Til arrangementerne bliver bliver hygget og netværket medlemmerne imellem, samtidig med vi også afholder mødeaktiviteter, repareret udstyr og holder interne foredrag.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-
-

+ KORSFARERNE +